Roligt, avslappnat prickigt, lekfullt multimönster eller sobert tvärgående ränder, vad du än väljer är dessa modeller vassa lirare att ta sig an under vinterns antågande.

Det ÄR inte bara gammel-morfar som har prickig slips, det är as-snyggt och rätt, särskilt ihop med en lite mer slimmad vit skjorta och kavaj och dina lagom slitna jeans, men absolut också till en mer uppklädd antracitgrå kostym av det klassiska snittet.

Låt Greger, med sin mörkblå botten och behagligt fräscha snöflingor frysa fast i ditt minne och klicka hem honom nu!

Multimönstrade Massimo gör mode extra roligt, och han finns till för att störa och dra till sig extra uppmärksamhet, helt klart. Ingen fara på taket dock, stilpolisen stoppar dig garanterat om du kombinerar med en exakt lika mönstrad skjorta, så dra gränsen där, annars är det bara att experimentera, ett litet tips är ljusblå skjorta och marinblå slipover, en klar hit!

Patrik vill såklart också vara med och allra bäst leker han med klassiska kombinationer, men var inte rädd för att tänja på gränserna, denna superklassiker tål det mesta! Ett säkert kort för stilfull kombination med hans gråbruna botten och guldgula ränder är clubkavaj med smalrandig skjorta, ett definitivt triumfkort är vit skjorta och en röd kavaj i slimmat snitt! 

Slips i mörggrå med vita prickar Slips i mörkgrå med smala ränder i ljusgrått Slips i grått med gula snedställda ränder
Notch Greger Notch Massimo Notch Patrik