Stickade slipsar och flugor

Nytt år, ny svid! Hoppas 2015 har behandlat dig väl so far. Kanske dags att trösta dig för att du inte ens lyckades hålla ditt nyårslöfte i en månad :S Alternativt fira att du faktiskt lyckades hålla dina löften för en gångs skull :D. Oavsett vilket det blev för din del brukar ju det nya året för många innebära att vända blad, ofta på flera sätt. Man skaffar nya träningsvanor eller matvanor, man lägger besvikelser bakom sig. Många kanske byter stil. Och det är ju liksom vårt område.

På Tieroom har du alla möjligheter att glädja din garderob med lite nya kryddor. Kanske du vill ge en tidigare försiktig framtoning lite spets eller kanske är det precis tvärtom, du vill tona ned förra årets färgglada fas till en mer mogen, sober profil. Eller har du sneglat på flugor ett tag men inte kommit till skott än, stirrat suktande på stickat men inte vågat? Du bestämmer vilka vägar du vill ta, du sitter vid ratten av din egen stilbil. Med Sveriges absolut största utbud av slipsar, flugor och bröstnäsdukar är vi säkra på att du kommer att hitta något att gå igång på hos oss. Här finns nåt för alla som gillar att smycka hals och bröstficka. Många kompisar att lära känna.

Under 2014 öste vi ut nya kollektioner: ull, tunn bomull, siden, linne, tunn bomull igen, tjock bomullsflanell och sen ull igen. Dessutom droppade vi en påfyllningskollektion av 70 st utsålda storsäljare mitt i alltihop. Sammanlagt kom 210 nya och nygamla produkter ut under 2014 – not bad, om vi får säga det själv.  Precis före jul välkomnade vi ett nytt familjetillskott till Tieroom-familjen. Fröet såddes för cirka nio månader sen, så vi har verkligen hunnit längta. Det var jobbigt, såklart, men nu är vår älskling här och alla mår bra – Stickat har kommit för att stanna. Och nytillskottet klarar sig faktiskt redan bra själv – det har verkligen varit en rivstart – så det är bara att droppa förbi och glutta på underverket. Välkomna!